Restaurant

Frans & Mediterraans: maandelijks nieuw creatief menu van chefkok Jan Stams

Verscholen in het Groningse erfgoed zit ons restaurant

Wij bereiden alles met verse producten, zoveel mogelijk uit de streek en het seizoen
Beleef de ongedwongen sfeer en gastvrijheid in De Amshoff


De kracht van De Amshoff is de intimiteit, de verrassende smaaksensatie en de uitstraling van deze prachtige locatie. U zult geen menukaart aantreffen, maar kunt zich elke maand opnieuw laten verrassen door de uitgebalanceerde en creatieve keuze van chefkok Jan Stams gebaseerd op de Franse- en Mediterrane keuken.


Onze gasten kiezen voor een heerlijk avondje uit, met een 3- of 4-gangen menu van verse producten, die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Marola Claessen kan voor u een bijzonder wijnarrangement samenstellen, dat past bij het menu. Geef allergiën of speciale dieetwensen door bij uw reservering en we passen het menu op uw wensen aan.

Het restaurant biedt plaats voor groepen van 2 tot 24 personen. Voor grotere groepen tot 70 personen wordt het diner geserveerd in de historische kerk. Buffetten zijn mogelijk vanaf 25 personen.


Viert u uw bruiloft in De Amshoff dan bieden wij met ons restaurant de mogelijkheid voor een compleet en sfeervol huwelijksfeest.


De Amshoff is open op donderdag, vrijdag en zaterdag op reservering vanaf 2 personen. Zondag, maandag, dinsdag en woensdag geopend op reservering vanaf 10 personen.

Tafel reserveren?

Intiem met z'n tweeën? Of met een grote groep.